Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hamis göngyölt „fasírt”

Hozzávalók:

4 zsemle

0,5 l tej

1 ek sertészsír

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

7 tojás

1 csokor petrezselyem

bacon

főtt tojás

Elkészítés:

A zsemléket tejben megáztatjuk.

A zsírt felmelegítjük, majd beletesszük a kicsavart zsemléket.

Sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a tojásokat. Elkeverjük, majd lassú tűzön kicsit átdinszteljük.

Beleteszünk egy csokor petrezselyemzöldet, majd 3 tojást megfőzünk, apróra vágjuk, és a dinsztelés után beletesszük a töltelékbe.

Lefektetünk keresztbe két bacon szeletet, a közepébe halmozunk a töltelékből, majd alaposan, szépen becsomagoljuk.

Ezt addig csináljuk, amíg el nem fogy a massza és a szeletelt szalonna.

Kizsírozott tepsibe tesszük, és 180 fokon szép pirosra sütjük.

Főtt tojással, paradicsommal és petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.