Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Göngyölt csirkemell

Hozzávalók:

2 nagyobb csirkemell filé

4 szelet bacon

4 db olajbogyó

2 gerezd fokhagyma

friss rozmaring ízlés szerint

Elkészítés:

A csirkemelleket jól megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd kettéválasztjuk.

Éles kés segítségével kis nyílásokat ejtünk rajta, majd fokhagymával, olajbogyóval megspékeljük.

Mindegyik húsra teszünk egy-két friss rozmaringlevelet, ezután spirálvonalban betekerjük a baconbe.

Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a húst úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek és nem fognak letekeredni. Fedő alatt sütjük, néha megforgatjuk, hogy minden oldala szép piros legyen.

Elkészítési idő: 45 perc