Hozzávalók:
2 bögre finomliszt
3 teáskanál sütőpor
5 dkg vaj
1 tojás
10 dkg feta sajt
1 bögre tej
1 bögre felaprított, kimagozott fekete olívabogyó
1 teáskanál rozmaring
Elkészítés:
Egy tálba szitáljuk a lisztet és a sütőport, majd a közepében fúrunk egy lyukat.
A vajat megolvasztjuk, majd amikor kihűlt, összekeverjük a tojással. A sajtokat apró kockákra vágjuk. A vajas masszát, a tejet, a sajtot, az apróra darabolt olívabogyókat a liszthez adjuk, és óvatosan összekeverjük.
A kivajazott és lisztezett, vagy papírkapszlival kitöltött muffin sütőbe adagoljuk egy kanál segítségével, kb. a ¾-ig, hagyjunk helyet, mert nőni fog a tészta.
170 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.