Hozzávalók:
15 dkg tészta
1 lilahagyma
50 dkg kelkáposzta
1 csomag mozzarella
5 dkg gouda sajt
só
őrölt bors
Elkészítés:
A tésztát sós, forró vízben kifőzzük. A lilahagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a kelkáposztát pedig tetszés szerint daraboljuk, ügyelve arra, hogy összeesik főzésnél.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, ezen megdinszteljük a hagymát, majd beletesszük a felvágott kelkáposztát is. Ízesítjük sóval, őrölt borssal, és folyamatos kevergetés mellett, kis lángon pároljuk.
Amikor a káposzta kicsit összeesett, hozzáöntünk kevés vizet, ezzel teljesen puhára főzzük. Végezetül belecsipkedjük, a mozzarellát, ráreszeljük a goundát, beleöntjük a tésztát, és pár percig tovább pirítjuk, forrón tálaljuk.