Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hajdinás kelkáposztás ragu

Hozzávalók:

40 dkg kelkáposzta
30 dkg pulykacomb darálva
2 dl tejföl
16 dkg hajdina
1 fej vöröshagyma
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
majoránna

fűszerpaprika

Elkészítés:

A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.
A darált pulykahúst a megpárolt vöröshagymára téve megpirítjuk, ízesítjük sóval, fokhagymával, fűszerpaprikával.
A hajdinát másfélszeres, sós víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ízesítjük rozmaringgal.
A kelkáposztát gőzben, vagy vízben főzve megpuhítjuk.
Tűzálló tálat kikenünk olajjal és lerétegezzük sorban a kelkáposztát, darált húst, hajdinát. A tetejére kelkáposztát rakunk ismét.
Meglocsoljuk tejföllel és készre sütjük.