A Váci Világi Vigalom a város egyiklegnépszerűbb kulturális eseménye, amely idén is három napon keresztül, július20-21-22.-én, több helyszínen, négy színpaddal várta a programok irántérdeklődőket. Látványos felvonulással, könnyű-, és komolyzenei koncertekkel,gyermekprogramokkal, kézműves vásárral, valamint számos kísérőprogrammal éskiállítással készült A XXVI. Váci Világi Vigalom.

A Dunakanyarba látogató turisták nagyon szeretik a várost, amely a diadalívéről, a romantikus utcáiról, a vízparton lévő parkjairól és a fantasztikus dunai panorámájáról híres. Nyár közepén pedig milyen fesztiválra készülnénk, ha nem a Váci Világi Vigalomra?

26. alkalommal rendezték meg a Madách Imre Művelődési Központ az eseményt, ami remek szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget nyújtott az oda látogatóknak. Minden évben nagy érdeklődés övezi a fesztivált.

Vác belvárosában és a Duna parton gyermekprogramokat, színházi előadásokat, koncerteket, képzőművészeti kiállításokat, templomi koncerteket és kézműves foglalkozásokat látogathattak a résztvevők, illetve a gasztronómiai élmények mellett lehetőségük volt körbejárni a várost is arra kíváncsiaknak. Idén is találkozhattak az Ördögszekérrel, amely a hazai kézműves termékek élvonalát sorakoztatta fel. Részt vehettek kutyás bemutatón, megkóstolhatták a juhtúrós kenyérlángost és még számtalan hagyományt őrző finomságot, emellett borokat, pálinkákat kinek kénye kedve szerint.

Vélemény, hozzászólás?