Megjelent a legújabb lapszámunk!

Ezúttal is törekedtünk az évszakhoz, az idény gyümölcsökhöz és zöldségekhez igazítani a recepteket. A főszerepet most a spárga kapta, ami szervezetünkre is jótékony hatással van. Szokásos rovatainkban biztosan mindenki talál kedvére valót, ha egy gyors hétköznapi vacsorára, vagy a hétvégére keres egy tartalmas ételt, netán egy csodálatos desszerttel szeretne kedveskedni családjának.

Fördős Zé neve teljesen összeforrott az elmúlt hét évben az RTL Klub A Konyhafőnök című gasztrorealityjével. Lapunknak adott interjújában mesélt az idei évadról, a sikerig vezető útról, sőt kicsit a magánéletébe is betekintést engedett. Elárulta, édesanyja a legnagyobb kritikusa, de azt is megtudtuk, milyen tervei vannak a jövőre nézve, és hogy milyen hatással volt az életére, a munkájára a pandémia időszaka.

Pintácsi Viki mindig is a húsmentes étkezést részesítette előnyben. Most néhány hónapja újra visszatért a vegetáriánus életmódhoz. Az énekesnő lapunknak mesélt a gasztronómiához fűződő „kapcsolatáról”, és elárulta terveiről.

Nem utolsó sorban a Filtol együttes két tagja Dongó és Jampi számára a főzés egyet jelent az alkotással. Mindketten imádnak a konyhában alkotni, cserébe a családtól, a barátoktól rengeteg elismerést gyűjtöttek már be. Most két isteni receptjüket is megosztottak magazinunkkal.

Jó szórakozást és főzőcskézés kívánunk minden kedves olvasónak.