Hozzávalók:

4 púpos tk liszt

1 csapott tk zöld tea por

fél tk sütőpor

1 tojás

4 púpos teáskanál cukor

3 dkg sütő margarin

5 dkg fehér csoki

fél tk citromlé

Elkészítés:

Gőz felett megolvasztjuk egy tálban a csokit és a margarint, krémesre keverjük, félretesszük. Ugyanígy gőz felett kissé felmelegítjük a cukorral elkevert tojást egy tálban. Ha ezt is krémesre kevertük, akkor mehet bele a margarinos csoki, a citromlé és a zöld tea. A cukor talán kicsit soknak tűnhet, de a zöld tea keserűsége miatt kell bele ennyi. Lassan adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet, amíg szép sűrű masszát kapunk.

Egy kisebb kenyérsütő formába teszünk sütőpapírt és beleöntjük a masszát. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-18 perc alatt készre sütjük. Kihűtjük, porcukorral megszórjuk, és szeletelve tálaljuk.