Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tejszínes almaleves

Hozzávalók:

5 nagy alma
1 csomag tejszínes pudingpor
1 liter tej
2 tasak vaníliás cukor
2 evőkanál cukor
1 evőkanál citromlé

Elkészítés:

A megtisztított almákat nagyobb darabokra vágjuk. A pudingport egy kevés tejjel csomómentesre keverjük.
Az almát, a tejjel és 2 dl vízzel egy edénybe tesszük, a cukrot és a vaníliás cukrot is hozzákavarjuk és felfőzzük. A pudingos keveréket is ráöntjük, és ismét felfőzzük, időnként megkavargatjuk, majd hagyjuk kihűlni.
Tálalás előtt ízlés szerint összeturmixolhatjuk az almát, de egyben is hagyhatjuk a gyümölcsdarabokat. Hidegen és melegen is tálalható!