Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Savanyú káposztával töltött csirke

Hozzávalók:

1 egész csirke

40 dkg savanyú káposzta

só, bors

4-6 babérlevél

fokhagyma

majoránna

sáfrány

Elkészítés:

A savanyú káposztát megkóstoljuk, hogy nem túl savanyú-e. Ha igen, akkor picit hideg vízbe áztatjuk, hogy veszítsen az erősségéből. A csirkét kívül-belül sózzuk, borsozzuk, fokhagymával és majoránnával bedörzsöljük.

A káposztához keverjük a babérlevelet, sáfrányt adunk hozzá, és betöltjük a csirke belsejébe.

Forrós sütőben, letakarva addig sütjük, amíg a combok megpuhulnak, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük, és már tálalhatjuk is.