Hozzávalók:

15 dkg tészta

1 lilahagyma

50 dkg kelkáposzta

1 csomag mozzarella

5 dkg gouda sajt

őrölt bors

Elkészítés:

A tésztát sós, forró vízben kifőzzük. A lilahagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a kelkáposztát pedig tetszés szerint daraboljuk, ügyelve arra, hogy összeesik főzésnél.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, ezen megdinszteljük a hagymát, majd beletesszük a felvágott kelkáposztát is. Ízesítjük sóval, őrölt borssal, és folyamatos kevergetés mellett, kis lángon pároljuk.

Amikor a káposzta kicsit összeesett, hozzáöntünk kevés vizet, ezzel teljesen puhára főzzük. Végezetül belecsipkedjük, a mozzarellát, ráreszeljük a goundát, beleöntjük a tésztát, és pár percig tovább pirítjuk, forrón tálaljuk.