Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pikáns majonézes burgonyasaláta

Hozzávalók:

5 dkg vöröshagyma
80 dkg burgonya
20 dkg majonéz
1 teáskanál mustár
1 kávéskanál magos mustár
1 kis dobozos 12%-os tejföl

Elkészítés:

A burgonyát héjában, enyhén sós vízben megfőzzük. Megpucoljuk, hagyjuk hűlni, majd felkarikázzuk.
A majonézt kikeverjük a tejföllel, ízlés szerint fehér borssal, pici sóval, mustárokkal ízesítjük.
Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet és a félkarikára vágott vöröshagymát.
A majonézkrémhez hozzákeverjük a főtt burgonyát. Esetleg után ízesítjük. Hidegen tálaljuk, kiváló körete lehet rántott halnak, bármilyen panírozott húsnak, rostonsültnek.