Hozzávalók:

1-2 ek olaj

1 fej vöröshagyma

2 húsleveskocka

2 sárgarépa

2 evőkanál paradicsompüré

20 dkg fagyasztott zöldbab

25 dkg konyhakész tortellini

3-4 ek fagyasztott zöldborsó

őrölt fehér bors

1 csokor snidling

Elkészítés:

Felforrósítjuk az olajat, megfonnyasztjuk rajta a meghámozott, felaprított hagymát. Felöntjük 1 l vízzel, beledobjuk a leveskockákat, a paradicsompürét, majd felforraljuk. Ezután beleforgatjuk a megtisztított, falatnyi darabokra felvágott répát a zöldbabbal együtt, és közepes lángon, lefedve félpuhára főzzük a zöldségeket.

Hozzáadjuk leveshez a tortellinti és a zöldborsót, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg az alapanyagok megpuhulnak.

A snidlinget megmossuk és megszárítjuk, majd néhány szál kivételével felaprítjuk, és a levesbe szórjuk. aprítsuk fel, és szórjuk a levesre. A megmaradt snidlingszálakkal díszítve tálaljuk. A reszelt parmezán is kifejezetten illik ehhez az ételhez!