Hozzávalók:
1-2 ek olaj
1 fej vöröshagyma
2 húsleveskocka
2 sárgarépa
2 evőkanál paradicsompüré
20 dkg fagyasztott zöldbab
25 dkg konyhakész tortellini
3-4 ek fagyasztott zöldborsó
só
őrölt fehér bors
1 csokor snidling
Elkészítés:
Felforrósítjuk az olajat, megfonnyasztjuk rajta a meghámozott, felaprított hagymát. Felöntjük 1 l vízzel, beledobjuk a leveskockákat, a paradicsompürét, majd felforraljuk. Ezután beleforgatjuk a megtisztított, falatnyi darabokra felvágott répát a zöldbabbal együtt, és közepes lángon, lefedve félpuhára főzzük a zöldségeket.
Hozzáadjuk leveshez a tortellinti és a zöldborsót, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg az alapanyagok megpuhulnak.
A snidlinget megmossuk és megszárítjuk, majd néhány szál kivételével felaprítjuk, és a levesbe szórjuk. aprítsuk fel, és szórjuk a levesre. A megmaradt snidlingszálakkal díszítve tálaljuk. A reszelt parmezán is kifejezetten illik ehhez az ételhez!