Hozzávalók:

1 tetszés szerinti formájú kenyér

A töltelékhez:

10 dkg szeletelt bacon

2 szál újhagyma

1 piros kápia vagy kaliforniai paprika

2 tojás

15 dkg kukorica

pici só és bors

A tetejére:

10 dkg sajt

Elkészítés:

A szalonnát felaprítjuk, és egy teflon serpenyőben lepirítjuk, majd a szalonna kockákat félretesszük.

A karikára vágott hagymát a kinyert zsíron megdinszteljük, ehhez hozzáadjuk az aprított piros paprikát, majd tovább pirítjuk. Amikor félkész, beleöntjük a kukoricát, és már csak 1-2 percig sütjük. Félrehúzzuk, hagyjuk picit hűlni. Eztán ütjük csak hozzá a tojást, majd alaposan elkeverjük. Megsózzuk és megborsozzuk.

Közben a kenyér tetejét levágjuk, és kiszedjük a belsejét, és beletöltjük a már kész tölteléket. Megszórjuk alaposan a lereszelt sajttal, és a 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és pirosra sütjük.