Hozzávalók:

50 dkg csirkemell

45 dkg mexikói vegyes zöldség

30 dkg tarhonya

2 fej vöröshagyma

1 paradicsom

1 zöldpaprika

bors

őrölt kömény

őrölt paprika

ételízesítő

étolaj

Elkészítés:

A megmosott csirkemellet csíkokra vágjuk.

A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, pirospaprikával, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízlés szerint fűszerezzük.

Hozzátesszük az apróra vágott zöldpaprikát, a meghámozott és feldarabolt paradicsomot, majd a húst pici vízzel felöntve puhára pároljuk benne.

Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felöntjük dupla mennyiségű vízzel, majd hozzátesszük a mexikói köretet és puhára főzzük.

Amikor kész a hús és a tarhonya is, összekeverjük, és tálalhatjuk is.