Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mexikói tarhonyás hús

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell

45 dkg mexikói vegyes zöldség

30 dkg tarhonya

2 fej vöröshagyma

1 paradicsom

1 zöldpaprika

bors

őrölt kömény

őrölt paprika

ételízesítő

étolaj

Elkészítés:

A megmosott csirkemellet csíkokra vágjuk.

A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, pirospaprikával, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízlés szerint fűszerezzük.

Hozzátesszük az apróra vágott zöldpaprikát, a meghámozott és feldarabolt paradicsomot, majd a húst pici vízzel felöntve puhára pároljuk benne.

Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felöntjük dupla mennyiségű vízzel, majd hozzátesszük a mexikói köretet és puhára főzzük.

Amikor kész a hús és a tarhonya is, összekeverjük, és tálalhatjuk is.