Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kolbászos sült gnocchi

Hozzávalók:

30 dkg sütni való kolbász
10 dkg szeletelt füstölt sajt
50 dkg friss gnocchi
10 dkg szeletelt trappista sajt
1 evőkanál friss, apróra vágott petrezselyem
3 dkg darabolt vaj
ízlés szerint őrölt fehérbors
ízlés szerint só

Elkészítés:

A kolbászokat kiszedjük a bélből, majd egy száraz serpenyőben morzsáira sütjük.
Nagy fazék forrásban lévő sós vízben, kisebb adagokban 2 percig kifőzzük a gnocchit. Ha a gombócok a víz tetejére úsznak, óvatosan szűrőkanálra szedjük, és alaposan lecsepegtetjük, majd összekeverjük a pirított kolbászhússal.
A kifőtt húsos gnocchit kivajazott tűzálló tálba tesszük, az apró darabkákra vágott vajat és a petrezselymet a tetejére szórjuk, sóval, borssal fűszerezzük, végül az egészet befedjük a szeletekre vágott kétféle sajttal.
10 percre a forróra melegített sütőbe tesszük. Akkor jó, ha a sajt megolvadt a tetején.