Hozzávalók:

4 tojás
1 dl dashi
2 ek szójaszósz
1 evőkanál étkezési keményítő
1 teáskanál cukor
só ízlés szerint
2 ek napraforgó olaj

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, majd a többi hozzávalót is hozzákeverjük. Egy serpenyőbe kis olajat öntünk, majd egy papírtörlő segítségével felitatjuk. A forró serpenyőbe egy vékony réteg tojást öntünk, majd amikor már félig megsült, egy sütőlapát vagy pálcikák segítségével szorosan feltekerjük, és a serpenyő hozzánk közelebbi oldalához húzzuk.
A serpenyő alját áttöröljük az olajos papírral, majd újabb réteg tojást öntünk a serpenyőbe. Amikor ez is félig átsült, újra az előző módon feltekerjük, így egyre vastagabb, réteges omlettet kapunk. Addig folytatjuk, míg kitart az alapanyag.
A végén átcsúsztatjuk egy tálra, megvárjuk, amíg kicsit kihűl, majd kb. 2 cm vastag szeletekre vágjuk. Hidegen vagy langyosan is fogyasztható.