Hozzávalók:

2 tojás

15 dkg cukor

15 dkg vaj

1 csomag sütőpor

20 dkg liszt

1 csomag vaníliás cukor

5 ml málnaszörp

10 dkg étcsokoládé

10 dkg friss málna

5 dkg fehércsokis golyók a tetejére

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral és a puha vajjal habosra keverjük, az étcsokoládét kicsi darabokra tördeljük vagy vagdaljuk. Az eperről levágjuk a zöld szárát, megmossuk, leszárítjuk, kicsi darabokra vagdaljuk.

A cukros tojáshoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a vaníliás cukrot, a málnaszörpöt, az előkészített csokoládét, a málnát és összekeverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe 1-1 evőkanálnyi tésztát halmozunk, egymástól kb. 4 centire, megszórjuk a fehércsokis golyókkal, és 180 fokos sütőben, 15-20 perc alatt megsütjük. Rácsra szedjük, hogy kihűljön, majd kihűtve kínáljuk.