Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csokoládés málnakeksz

Hozzávalók:

2 tojás

15 dkg cukor

15 dkg vaj

1 csomag sütőpor

20 dkg liszt

1 csomag vaníliás cukor

5 ml málnaszörp

10 dkg étcsokoládé

10 dkg friss málna

5 dkg fehércsokis golyók a tetejére

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral és a puha vajjal habosra keverjük, az étcsokoládét kicsi darabokra tördeljük vagy vagdaljuk. Az eperről levágjuk a zöld szárát, megmossuk, leszárítjuk, kicsi darabokra vagdaljuk.

A cukros tojáshoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a vaníliás cukrot, a málnaszörpöt, az előkészített csokoládét, a málnát és összekeverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe 1-1 evőkanálnyi tésztát halmozunk, egymástól kb. 4 centire, megszórjuk a fehércsokis golyókkal, és 180 fokos sütőben, 15-20 perc alatt megsütjük. Rácsra szedjük, hogy kihűljön, majd kihűtve kínáljuk.