Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma

1 fej lila hagyma

40 dkg csirkehús (mell, comb)

2 natúr tömlős krémsajt

1 csokor petrezselyem

1 gerezd fokhagyma

1 csomag réteslap

40 dkg gomba

só,bors,olaj, tört chili paprika

A körethez:

50 dkg mexikói zöldségkeverék

margarin a pároláshoz

Elkészítés:

A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk, és kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés chilivel megszórjuk.

A vöröshagymát kockára vágjuk, olajon lepirítjuk, hozzáadjuk az összevágott fokhagymát, gombát. Addig pároljuk, míg a leve el nem föl. Megszórjuk összevágott petrezselyem zölddel.

A rétes lapokat 3 lapra szedjük, 4-be vágjuk és krémsajttal megkenjük, gombát és a húst ráhalmozzuk. Lilahagymát felkarikázzuk és rátesszük a tetejére.

A rétes lapokat batyura hajtjuk úgy, hogy ne szakadjon ki.

Forró bő olajba arany barnára sütjük úgy, hogy a hajtások alul legyenek először, átfordítjuk.

Margarinon a mexikói zöldségkeveréket megpároljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.