Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

BBQ mártásban pácolt, rántott hagymakarika

Hozzávalók:

2 fej édes hagyma

A páchoz:

2 evőkanál liszt
1 evőkanál kukoricaliszt
2 evőkanál BBQ mártás
1 tojás
2 kiskanál füstös fűszerkeverék
1,5 dl víz

A sütéshez:

10 dkg zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:

A hagymákat felvágjuk karikákra.
A pác hozzávalóit összekeverjük, lassan hozzáadagoljuk a vizet. A palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszát keverünk ki a víz hozzáadásával.
A hagymakarikákat megforgatjuk a pácban, majd 2-3 órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A hagymakarikákat megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd bő forró olajban pár perc alatt ropogósra sütjük.
Lecsepegtetjük a felesleges olajat, majd forrón tálaljuk.