Hozzávalók:

2 fej édes hagyma

A páchoz:

2 evőkanál liszt
1 evőkanál kukoricaliszt
2 evőkanál BBQ mártás
1 tojás
2 kiskanál füstös fűszerkeverék
1,5 dl víz

A sütéshez:

10 dkg zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:

A hagymákat felvágjuk karikákra.
A pác hozzávalóit összekeverjük, lassan hozzáadagoljuk a vizet. A palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszát keverünk ki a víz hozzáadásával.
A hagymakarikákat megforgatjuk a pácban, majd 2-3 órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A hagymakarikákat megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd bő forró olajban pár perc alatt ropogósra sütjük.
Lecsepegtetjük a felesleges olajat, majd forrón tálaljuk.