Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ravioli padlizsánraguval

Hozzávalók:

40 dkg kész ravioli

1 padlizsán

20 dkg gomba

15 dkg paradicsom

2-3 gerezd fokhagyma

10 dkg reszelt parmezán

bazsalikom

kakukkfű

őrölt bors

Elkészítés:

A kockára vágott padlizsánt, gombát felhevített olajon „megsütjük”. Ízesítjük sóval, borssal, tört fokhagymával, bazsalikommal, kakukkfűvel, majd hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, valamint egy kevés vizet. Így együtt kiforraljuk, mártássűrűségűre.

Amint ezzel megvagyunk, a frissen főzött raviolit (melyet készen is vásárolhatunk, jó minőségben és többféle töltelékkel kapható már) belekeverjük a mártásba, majd utána még parmezánnal szórjuk meg, és végül forrón kínáljuk.