Megjelent a Recept&Rejtvény magazin legújabb lapszáma!

Az évszakhoz igazítottuk a receptjeinket, melyek az évszakhoz illő alapanyagokat tartalmazzák. És hogy a kellemeset összekössük a hasznossal, szuper interjúkkal készültünk. Szeptember második felében újra indult a Duna TV népszerű főzőműsora, a Főmenü. Széll Tamás új „társsal”, Böröcz Zsófival főzi hétről hétre a szuper ételeket. A lapunknak adott interjúban meséltek a közös munkáról, kiderült, hogy már évek óta ismerik egymást, és a munkakapcsolat idővel barátsággá alakult, de a Főmenü kulisszái mögé is betekintést engedtek. A Sztárkonyha főszereplője ezúttal a Survivor játékosa, Széphalmi Juliska, aki a szigetre érkezésük után azonnal megtalálta a neki kedvező feladatot, fakanalat ragadott és ő főzött játékostársainak. A táncművész mesélt az ott töltött élményeiről, tapasztalatairól, és azt is elárulta, az ott töltött idő alatt teljesen átértékelte az életét. Október első hétvégéjén a Hősök tere és a környező utcák gyakorlatilag étteremmé alakultak a 14. Nemzeti Vágta idejére. Lapunk ott járt, és képes összeállításunkkal igyekeztünk mindenkit elkalauzolni a helyszínre, ahol idén a magyar konyha ételei aratták a legnagyobb sikert!

Jó szórakozást és főzőcskézést kívánunk!