Hozzávalók:
1 fej közepes fej vöröshagyma
1 zöld pritaminpaprika
1 fokhagymagerezd
2 sárgarépa
40 dkg csirkemell
20 dkg tészta tagliatelle
olívaolaj
só
őrölt bors
1/2 csomag tejszínes fokhagymás csirke alap
1 kiskanál mustár
Elkészítés:
Az alaposan megmosott csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk.
A megtisztított vöröshagymát, a paprikát és a répát vékony csíkokra szeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk, majd a húshoz adjuk. Pár percig együtt pirítjuk.
Felöntjük kb. 1,5 dl vízzel, majd hozzáadjuk a mustárt, a fél csomag alapot és készre főzzük. Közben sós vízben megfőzzük a tésztát. Az elkészült raguval tálaljuk. Bármilyen szezon zöldséggel készíthetjük.