Hozzávalók:

60 dkg háztartási keksz

3 nagy pohár tejföl

4 csomag vaníliás cukor

4 ek eperlekvár

4 ek porcukor

2 csomag piros tortazselé

2 dl szörp

Elkészítés:

Egy közepes méretű tepsi aljára tesszük szorosan felsorakoztatva a kekszeket.

Egy nagy tejfölt kikeverünk 4 csomag vaníliás cukorral, ráöntjük a felét a kekszre, és szépen egyenletesen elkenjük rajta.

Ismét egy sor keksz következik. Ezután a tejfölt 4 ek eperlekvárral elkeverjük. (Ha nincs otthon lekvár, akkor helyettesíthetjük málnaszörppel.)

Majd ezt is rátesszük a keksz tetejére.

Megint egy réteg keksz, majd a tejfölös krém másik felét is rásimítjuk. Jön az utolsó réteg keksz a teteje.

Utána a tasakon lévő leírás szerint készítünk el a zselét, ha kész, ráöntjük a kekszre, és egy jó fél napra, vagy egy napra a hűtőbe tesszük, míg a sütink meg nem puhul.