Hozzávalók:

2 bögre finomliszt

3 teáskanál sütőpor

5 dkg vaj

1 tojás

10 dkg feta sajt

1 bögre tej

1 bögre felaprított, kimagozott fekete olívabogyó

1 teáskanál rozmaring

Elkészítés:

Egy tálba szitáljuk a lisztet és a sütőport, majd a közepében fúrunk egy lyukat.

A vajat megolvasztjuk, majd amikor kihűlt, összekeverjük a tojással. A sajtokat apró kockákra vágjuk. A vajas masszát, a tejet, a sajtot, az apróra darabolt olívabogyókat a liszthez adjuk, és óvatosan összekeverjük.

A kivajazott és lisztezett, vagy papírkapszlival kitöltött muffin sütőbe adagoljuk egy kanál segítségével, kb. a ¾-ig, hagyjunk helyet, mert nőni fog a tészta.

170 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.