Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tejszínes garnéla fettuccine

Hozzávalók:

60 dkg konyhakész garnéla

5 gerezd fokhagyma

15 dkg konzerv zöldborsó

1 csokor petrezselyem

2 dl főzőtejszín

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

1 citromból nyert citromlé

1 dl napraforgó olaj

40 dkg fettuccine

Elkészítés:

Serpenyőben az olajat felforrósítjuk, majd a rákok mindkét oldalát átsütjük.

Utána megszórjuk az apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk, majd egy citrom levét is hozzáadjuk.

Pár percig sütjük, belekeverjük a zöldborsót, majd ráöntjük a tejszínt és összefőzzük, addig, míg be nem sűrűsödik.

A tésztát bő, sós vízben kifőzzük, és a raguval tálaljuk.