Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Húsrudacskák nyárson

Hozzávalók:

50 dkg darált marhahús

1 közepes vöröshagyma

1 gerezd zúzott fokhagyma

1 piros kaliforniai paprika

1 zöld kaliforniai paprika

1 kk só

1 teáskanál fűszerpaprika

1 kávéskanál paprikakrém

3 ek napraforgó olaj

Elkészítés:

A húst összedolgozzuk a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott kétféle paprikával és a fűszerekkel.

Ezután nyolc egyenlő részre osztjuk, majd olajozott pálcára nyomkodjuk, kb. 8-10 cm hosszan rudat formálunk belőle.

Egy serpenyőben 3 ek mérsékelten meleg olajon, kb. 10 perc alatt folyamatosan forgatva megsütjük a rudakat.