Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szaftos, csirkés édesburgonya

80 dkg édesburgonya

60 dkg csirkemell

1 kaliforniai paprika

1 csokor petrezselyem

1 vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

3 evőkanál olívaolaj

bors

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk, lecsepegtetjük, majd felkockázzuk.

A vöröshagymát felszeleteljük.

Egy tűzálló tálba öntjük az olívaolajat, belerakjuk a zöldségeket és a csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, és jól összeforgatjuk. Lefedjük fóliával!

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és betesszük az ételt sülni. Körülbelül 30-40 után ránézünk, és amikor már szinte majdnem puha, levesszük a fóliát és megpirítjuk.