Hozzávalók:

A tésztához:

8 tojás

8 ek cukor

8 ek liszt

1/2 cs sütőpor

csipet só

A kémhez:

1/2 l tejszín

2 cs habfixáló

10 dkg porcukor

30 dkg eper

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Nagy süteményes tepsibe tesszük és 170 fokon 25 percig sütjük. Ha megsült a piskóta lehúzzuk róla a sütőpapírt, és hagyjuk kihűlni.

A tejszínhabot felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a habfixálót.

Az epret leturmixoljuk és a keményre vert tejszínhez öntjük. Egy kicsit még keverjük.

Ezután megkenjük a tésztát a krémünkkel, és néhány órára a hűtőbe tesszük.

Fogyasztáskor kockára vágva tálaljuk. Díszíthetjük friss eperrel vagy tejszínhabbal.