Hozzávalók:
A tésztához:
8 tojás
8 ek cukor
8 ek liszt
1/2 cs sütőpor
csipet só
A kémhez:
1/2 l tejszín
2 cs habfixáló
10 dkg porcukor
30 dkg eper
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Nagy süteményes tepsibe tesszük és 170 fokon 25 percig sütjük. Ha megsült a piskóta lehúzzuk róla a sütőpapírt, és hagyjuk kihűlni.
A tejszínhabot felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a habfixálót.
Az epret leturmixoljuk és a keményre vert tejszínhez öntjük. Egy kicsit még keverjük.
Ezután megkenjük a tésztát a krémünkkel, és néhány órára a hűtőbe tesszük.
Fogyasztáskor kockára vágva tálaljuk. Díszíthetjük friss eperrel vagy tejszínhabbal.