Hozzávalók:
2 ek vaj
1 ek olívaolaj
1 vöröshagyma
70 dkg passzírozott paradicsom
1 leveskocka
20 dkg fehér, nyers kolbász
50 dkg tortellini
12,5 dkg mascarpone
2 gerezd fokhagyma
1 tk oregánó
1 csokor bazsalikom
10 dkg spenót
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
5 dl víz
Elkészítés:
Az olívaolajat és a vajat felhevítjük, majd megpirítjuk rajta az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, majd felöntjük a paradicsommal és a leveskockából készített alaplével. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk az oregánót, és az egészet összeforraljuk.
A kolbászhúst kiszedjük a bélből, és a levesbe csipkedjük, hagyjuk 15 percig főni.
Ezután hozzáadjuk a tortellinit, és a csomagoláson található ideig főzzük.
Belekeverjük a mascarponét, a bébispenótot és az aprított bazsalikomot, majd elzárjuk alatta a lángot.