Hozzávalók:

2 ek vaj

1 ek olívaolaj

1 vöröshagyma

70 dkg passzírozott paradicsom

1 leveskocka

20 dkg fehér, nyers kolbász

50 dkg tortellini

12,5 dkg mascarpone

2 gerezd fokhagyma

1 tk oregánó

1 csokor bazsalikom

10 dkg spenót

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

5 dl víz

Elkészítés:

Az olívaolajat és a vajat felhevítjük, majd megpirítjuk rajta az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, majd felöntjük a paradicsommal és a leveskockából készített alaplével. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk az oregánót, és az egészet összeforraljuk.

A kolbászhúst kiszedjük a bélből, és a levesbe csipkedjük, hagyjuk 15 percig főni.

Ezután hozzáadjuk a tortellinit, és a csomagoláson található ideig főzzük.

Belekeverjük a mascarponét, a bébispenótot és az aprított bazsalikomot, majd elzárjuk alatta a lángot.