Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gesztenyés húsgolyók

Hozzávalók:

50 dkg darált sertéshús

2 kis fej vöröshagyma

20 dkg aszalt vörös áfonya

25 dkg natúr és cukrozatlan gesztenyemassza

1 evőkanál olaj

20 dkg sült gesztenye

Elkészítés:

A darált húst sóval és borssal fűszerezzük. A hagymát megtisztítjuk, a vörös áfonyával apróra vágjuk, a sült gesztenyét ledaráljuk.

A hagymát a forró olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a húshoz a gesztenyemasszával és az apróra vágott vörös áfonyával és darált gesztenyével együtt, majd jól összegyúrjuk.

Vizes kézzel fasírtokat formázunk a masszából, majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban készre sütjük.