Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Petrezselymes fokhagymakrémleves

Hozzávalók:

1 fej fokhagyma

2 kis fej vöröshagyma

5 dkg zsír

1 db leveskocka

ízlés szerint só

ízlés szerint bors

0,5 csokor petrezselyemzöld

3 evőkanál liszt (púpos)

5 dl tej

Elkészítés:

Megolvasztjuk a zsírt, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát! 2-3 percig kevergetjük!

Majd felöntjük 2 l vízzel! Fűszerrezük a leveskockával, sóval, borssal, petrezselyemzölddel.

Míg felforr a leves, elkészítjük a habarást, a liszt és tej keverékéből.

Mikor forr a leves, hozzáadjuk a habarást és újra összeforraljuk a levest.