Hozzávalók:

1 kacsacomb

1 fej hagyma

2 gerezd fokhagyma

2 kis ágacska kakukkfű

1 kk koriander mag

chili ízlés szerint

1 ek méz

só, bors ízlés szerint

1 dl víz

1 dl fehérbor esetleg pezsgő

Elkészítés:

A combokat megmossuk, megszárítjuk, majd bedörzsöljük sóval és borssal. Egy akkora tálba, amekkorába úgy elfér az összes comb, hogy nem ér egymáshoz, beleszórjuk a felkarikázott hagymát, és a vékonyan felszeletelt fokhagymát.

Rászórjuk a többi fűszert, és felöntjük a folyadékkal. Annyi folyadék kell alá, amennyi a hagymát ellepi. Rátesszük a combokat, és 170 fokon 2,5 órát sütjük. Az utolsó órában kétszer is locsolgassuk meg a tetejét a kisült zsíros szafttal. Nem kell lefedni, az alatta lévő folyadék csodálatosan puhára párolja a húst.

Elkészítési idő: 120 perc

4 thoughts on “Sült kacsacomb, Radics Márk módra”

  1. Hi there, I discovered your web site via Google at the same time as looking for a similar matter, your website came up, it seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  2. Hello my friend! I want to say that this post is amazing, great written and come with approximately all important infos. I would like to look more posts like this .

  3. My partner and I stumbled over here from a different page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking over your web page repeatedly.

  4. Oh my goodness! an amazing write-up dude. Many thanks Even so My business is experiencing trouble with ur rss . Do not know why Struggle to sign up to it. Can there be everyone getting identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.