Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
  • Artgroup
  • mbb
  • Mycosid
  • Pharmapress
  • Dimag
  • Pepita
  • Trimedio
  • Benimo House Ingatlan
  • Andrádi Zsanett vidéken nőtt fel

    Andrádi Zsanett vidéken nőtt fel

    Andrádi Zsanett vidéken nőtt fel, még kislányként szívta magába a gasztronómia szeretetét. Duci lányként élt éveken át, ám ennek már nyoma sincs. Törékeny alkatából kiindulva nem is gondolnánk, mennyire az ízek megszállottja. Öröm hallgatni, olyan szenvedélyesen beszél az ételekről… A Zsakival készült teljes interjút az áprilisi Recept & Rejtvény lapszámunkban olvashatjátok. Zsanett Andrádi

    Cikk folytatása
  • The Great British Bake Off formátum hazai verziója

    The Great British Bake Off formátum hazai verziója

    Március 26-tól látható a VIASAT3 képernyőjén a nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziója, az Ide süss! című műsor, ahol az ország legjobb amatőr cukrászai küzdenek meg egymással. Sokaknak egészen biztos ismerős lesz a második évad egyik versenyzője, hiszen Marton János szakács is megméretteti magát ezúttal hobbicukrász szerepben, aki magazinunknak a versenyen szerzett élményeiről is mesélt. Sőt! Három szuper süteményreceptjét is megosztotta velünk! Keressétek az áprilisi Recept & Rejtvény lapszámunkban. Marton János Ide Süss

     

    Cikk folytatása
  • Csisztu Zsuzsa: A főzés kikapcsol, kellemes feltöltődési folyamat számomra

    Csisztu Zsuzsa: A főzés kikapcsol, kellemes feltöltődési folyamat számomra

    Édesanyja halála után vette át a háziasszony szerepet

     

    Csisztu Zsuzsa ugyan más kislányként édesanyja és nagymamája körül sündörgött a konyhában, mégis a nagybetűs élet kényszerítette arra, hogy helyt álljon a tűzhely mellett. Édesanyja mindig is gondoskodott lánya étkezéséről, ám sajnos ez nem tarthatott örökké. Amikor Zsuzsa elveszítette anyukáját, belátta, a háziasszony szerepet neki kell átvennie. Ma már a rutinnak és a gyakorlatnak köszönhetően egészen különleges ételek sem okoznak számára kihívást.

    Cikk folytatása
  • Amerikai hangulatban a belváros szívében

    Amerikai hangulatban a belváros szívében

    Az ínyencek, az ízeket kedvelők helye: Ring Café 

    Az amerikai ételek rajongóinak számos étterem, büfé kínál kiváló hamburgereket, brownie-t, vagy limonádét, sört, ahol kicsit a tengerentúlon érezhetjük magunkat. De aki igazán finomat és minőségi ételeket és italokat szeretne fogyasztani, úgy, hogy folyton késztetést érezzen, vissza kell menni újra átélni a feledhetetlen ízeket, akkor az Andrássy útra kell venni az irányt, hiszen a Ring Café az a hely, ahol nem csalódhatunk.

    Cikk folytatása

Interjú

A Tortakirály

Buddy Valastro: „A sütés számomra egyfajta terápia”

Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnom a New York-i olasz cukrászdinasztia negyedik generációjának tagját, akit a világon mindenhol csak Tortakirályként emlegetnek. Buddy Valastro tizenegy éves kora óta dolgozik a család 1964-ben nyitott cukrászdájában, a Carlo’s Bakeryben, amelyet tizenhét éves kora óta vezet. Keze alatt vált a hely egyre népszerűbbé és világszerte ismertté, amit milliók csodálnak. Ráadásul az ünnepi készülődés már náluk is elkezdődött, a karácsonyi és gigantikus alkotások születését figyelemmel kísérhetjük a TLC műsorán. 

A cikk folytatása megtalálható a Recept & Rejtvény 2015. decemberi számában.

Impresszum

ISSN: 2063-5672
MEGJELENIK HAVONTA

Olvasóink receptjeit ide várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Alapító: Szűcs Balázs

Kiadja: Trimedio Publishing Kft.
1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43. 51. épület IV. emelet

Ügyvezető igazgató: Szűcs Balázs
Felelős kiadó: a Trimedio Publishing Kft. ügyvezetője

Szerkesztőség: 1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43. 51. épület IV. emelet
Tel./Fax: +36-20/507-0999

Főszerkesztő: Soltész Mónika
Informatikai vezető: Z. Szabó Miló
Titkárságvezető: Tóth Eszter

Nyomda: Pharma Press Nyomdaipari Kft.
1037 Budapest, Vörösvári út 119 121.

Terjesztés: Lapker Zrt. országos hálózatán keresztül, a RELAY, INMEDIO kiemelt árushelyein, az összes üzletláncban, üzemanyagtöltő állomáson.
Terjesztés gondozása: HÍRVILÁG Press Kft.,
Tel./Fax: +361/411-0491, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Budapesti és Pest megyei Regionális szervezetének Média és Kommunikáció szekciója által ajánlott kiadvány

Interjú

A díva különleges és rafinált édessége

„Nyitott és érdeklődő vagyok”

Olyan, mint egy szenvedélyes és gyors forgószél. Dalaival magával ránt, felkap, majd olyan magasságba repít, ahol a csillagok mindössze egy karnyújtásnyira vannak. Zséda ugyanezt az élményt próbálja az ételein keresztül is átadni. Konyhája nem „szerzői”, nem is „avantgarde”, leginkább az érzékszervekre épít. Szívesen kísérletezik, rajong az olasz konyháért és a fűszeres, csípős, pikáns ételekért. 

A cikk folytatása a Recept & Rejtvény 2015. októberi számában olvasható.

Interjú

Amitől a szellem is jóllakik

Gréta Stőhr: A főzés tökéletes harmóniát nyújt  

Véletlen találkozások márpedig nincsenek. Amikor először megpillantottam Stőhr Grétát, szinte pillanatok alatt nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az útjainknak, keresztezniük kellett egymást. Hihetetlen energiával tölti fel az embert, olyan, mint egy sugárzó tündér, aki a konyhában bármikor bárkinek szívből varázsol. Különleges vegán fogásai érzésből születnek meg. Most az ő meséje következik. 

A cikk folytatása a Recept & Rejtvény szeptemberi számában olvasható.