Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
  • Artgroup
  • Mycosid
  • Pharmapress
  • Dimag
  • Pepita
  • Trimedio
  • Aranykapu Ingatlaniroda
  • kontaktradio
  • Csisztu Zsuzsa: A főzés kikapcsol, kellemes feltöltődési folyamat számomra

    Csisztu Zsuzsa: A főzés kikapcsol, kellemes feltöltődési folyamat számomra

    Édesanyja halála után vette át a háziasszony szerepet

     

    Csisztu Zsuzsa ugyan más kislányként édesanyja és nagymamája körül sündörgött a konyhában, mégis a nagybetűs élet kényszerítette arra, hogy helyt álljon a tűzhely mellett. Édesanyja mindig is gondoskodott lánya étkezéséről, ám sajnos ez nem tarthatott örökké. Amikor Zsuzsa elveszítette anyukáját, belátta, a háziasszony szerepet neki kell átvennie. Ma már a rutinnak és a gyakorlatnak köszönhetően egészen különleges ételek sem okoznak számára kihívást.

    Cikk folytatása
  • Amerikai hangulatban a belváros szívében

    Amerikai hangulatban a belváros szívében

    Az ínyencek, az ízeket kedvelők helye: Ring Café 

    Az amerikai ételek rajongóinak számos étterem, büfé kínál kiváló hamburgereket, brownie-t, vagy limonádét, sört, ahol kicsit a tengerentúlon érezhetjük magunkat. De aki igazán finomat és minőségi ételeket és italokat szeretne fogyasztani, úgy, hogy folyton késztetést érezzen, vissza kell menni újra átélni a feledhetetlen ízeket, akkor az Andrássy útra kell venni az irányt, hiszen a Ring Café az a hely, ahol nem csalódhatunk.

    Cikk folytatása
  • Kulcsár Edina: A mérsékletességen van a hangsúly

    Kulcsár Edina: A mérsékletességen van a hangsúly

    A friss zöldfűszerek vannak leginkább segítségére a főzésben

    Kulcsár Edina az utóbbi időben nagyon elfoglalt. Saját vállalkozása komoly munkát igényel, emellett műsorvezetőként láthatjuk őt az Élet-forma című, Fem3 Cafén futó műsorban. Kevés ideje marad a házimunkára, beleértve a főzést is, de szerencsére egy megértő férfi áll mellette, így nem kell erején felül helyt állnia a konyhában. Láthattuk már a tévé képernyőjén, hogy otthonosan mozog a tűzhely mellett, de ezúttal visszamentünk az időbe, oda, hogy honnan is szerezte főzőtudományát.

    Cikk folytatása
  • Ma is őrzi első, édesanyjától kapott szakácskönyvét

    Ma is őrzi első, édesanyjától kapott szakácskönyvét

    Zoltán Erika: Robi mellett egy klasszikus, otthoni kis szakácsnő vált belőlem

    Zoltán Erika több főzős műsorban bizonyította már, hogy nem csak a színpad áll jól neki, nem csak a zenében, a táncban profi, hanem a konyhában, a főzésben is. Kevesen tudják róla, hogy minden évben ő maga főzi családja számára a lekvárt, ma már egyre több ízben. A szerelem mindenre képes, sőt, a férfiak szívéhez állítólag a gyomrán vezet az út, ami az ő esetében is igaz, hiszen férje, Robi miatt kezdett el autodidakta módon megtanulni főzni, és szép lassan egy klasszikus, otthoni kis szakácsnő vált belőle.

    Cikk folytatása

Interjú

Szenvedélyesen szeret főzni

„Sikerült kitörnöm a rizs, a krumpli és a tészta szentháromságából”

Közvetlen, gyönyörű, szemében ott lapul az a bizonyos huncut mosoly, amiért megszerettük. A NOX énekesnőjeként elhíresült Péter Szabó Szilvi az elmúlt években már bebizonyította, hogy szólóban is megállja a helyét, és egyre nagyobb álmokat sző. Ráadásul a színpad mellett a konyhában is otthonosan mozog. Érzései, vágyai nemcsak dalban öltetnek testet, hanem különleges ételeiben is. Vele kalandoztunk a gasztronómia és a zene világában. 

A cikk folytatása a Recept & Rejtvény 2015. novemberi számában olvasható.

Interjú

A Tortakirály

Buddy Valastro: „A sütés számomra egyfajta terápia”

Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnom a New York-i olasz cukrászdinasztia negyedik generációjának tagját, akit a világon mindenhol csak Tortakirályként emlegetnek. Buddy Valastro tizenegy éves kora óta dolgozik a család 1964-ben nyitott cukrászdájában, a Carlo’s Bakeryben, amelyet tizenhét éves kora óta vezet. Keze alatt vált a hely egyre népszerűbbé és világszerte ismertté, amit milliók csodálnak. Ráadásul az ünnepi készülődés már náluk is elkezdődött, a karácsonyi és gigantikus alkotások születését figyelemmel kísérhetjük a TLC műsorán. 

A cikk folytatása megtalálható a Recept & Rejtvény 2015. decemberi számában.

Impresszum

ISSN: 2063-5672
MEGJELENIK HAVONTA

Olvasóink receptjeit ide várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Alapító: Szűcs Balázs

Kiadja: Trimedio Publishing Kft.
1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43. 51. épület IV. emelet

Ügyvezető igazgató: Szűcs Balázs
Felelős kiadó: a Trimedio Publishing Kft. ügyvezetője

Szerkesztőség: 1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43. 51. épület IV. emelet
Tel./Fax: +36-20/507-0999

Főszerkesztő: Soltész Mónika
Szerkesztő: Tarnóczy Orsolya
Munkatárs: Szöllősi Hajni
Tördelő: Esztergás Tibor
Webdesign: Németh Balázs

Informatikai vezető: Z. Szabó Miló
Titkárságvezető: Tóth Eszter

Reklámfelületeket értékesíti: New Information Kft.

Nyomda: Pharma Press Nyomdaipari Kft.
1037 Budapest, Vörösvári út 119 121.

Terjesztés: Lapker Zrt. országos hálózatán keresztül, a RELAY, INMEDIO kiemelt árushelyein, az összes üzletláncban, üzemanyagtöltő állomáson.
Terjesztés gondozása: HÍRVILÁG Press Kft.,
Tel./Fax: +361/411-0491, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Budapesti és Pest megyei Regionális szervezetének Média és Kommunikáció szekciója által ajánlott kiadvány

Interjú

A díva különleges és rafinált édessége

„Nyitott és érdeklődő vagyok”

Olyan, mint egy szenvedélyes és gyors forgószél. Dalaival magával ránt, felkap, majd olyan magasságba repít, ahol a csillagok mindössze egy karnyújtásnyira vannak. Zséda ugyanezt az élményt próbálja az ételein keresztül is átadni. Konyhája nem „szerzői”, nem is „avantgarde”, leginkább az érzékszervekre épít. Szívesen kísérletezik, rajong az olasz konyháért és a fűszeres, csípős, pikáns ételekért. 

A cikk folytatása a Recept & Rejtvény 2015. októberi számában olvasható.

További cikkeink...