Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
 • Artgroup
 • mbb
 • Mycosid
 • Pharmapress
 • Dimag
 • Pepita
 • Trimedio
 • Benimo House Ingatlan
 • Csisztu Zsuzsa: A főzés kikapcsol, kellemes feltöltődési folyamat számomra

  Csisztu Zsuzsa: A főzés kikapcsol, kellemes feltöltődési folyamat számomra

  Édesanyja halála után vette át a háziasszony szerepet

   

  Csisztu Zsuzsa ugyan más kislányként édesanyja és nagymamája körül sündörgött a konyhában, mégis a nagybetűs élet kényszerítette arra, hogy helyt álljon a tűzhely mellett. Édesanyja mindig is gondoskodott lánya étkezéséről, ám sajnos ez nem tarthatott örökké. Amikor Zsuzsa elveszítette anyukáját, belátta, a háziasszony szerepet neki kell átvennie. Ma már a rutinnak és a gyakorlatnak köszönhetően egészen különleges ételek sem okoznak számára kihívást.

  Cikk folytatása
 • Amerikai hangulatban a belváros szívében

  Amerikai hangulatban a belváros szívében

  Az ínyencek, az ízeket kedvelők helye: Ring Café 

  Az amerikai ételek rajongóinak számos étterem, büfé kínál kiváló hamburgereket, brownie-t, vagy limonádét, sört, ahol kicsit a tengerentúlon érezhetjük magunkat. De aki igazán finomat és minőségi ételeket és italokat szeretne fogyasztani, úgy, hogy folyton késztetést érezzen, vissza kell menni újra átélni a feledhetetlen ízeket, akkor az Andrássy útra kell venni az irányt, hiszen a Ring Café az a hely, ahol nem csalódhatunk.

  Cikk folytatása
 • Kulcsár Edina: A mérsékletességen van a hangsúly

  Kulcsár Edina: A mérsékletességen van a hangsúly

  A friss zöldfűszerek vannak leginkább segítségére a főzésben

  Kulcsár Edina az utóbbi időben nagyon elfoglalt. Saját vállalkozása komoly munkát igényel, emellett műsorvezetőként láthatjuk őt az Élet-forma című, Fem3 Cafén futó műsorban. Kevés ideje marad a házimunkára, beleértve a főzést is, de szerencsére egy megértő férfi áll mellette, így nem kell erején felül helyt állnia a konyhában. Láthattuk már a tévé képernyőjén, hogy otthonosan mozog a tűzhely mellett, de ezúttal visszamentünk az időbe, oda, hogy honnan is szerezte főzőtudományát.

  Cikk folytatása
 • Ma is őrzi első, édesanyjától kapott szakácskönyvét

  Ma is őrzi első, édesanyjától kapott szakácskönyvét

  Zoltán Erika: Robi mellett egy klasszikus, otthoni kis szakácsnő vált belőlem

  Zoltán Erika több főzős műsorban bizonyította már, hogy nem csak a színpad áll jól neki, nem csak a zenében, a táncban profi, hanem a konyhában, a főzésben is. Kevesen tudják róla, hogy minden évben ő maga főzi családja számára a lekvárt, ma már egyre több ízben. A szerelem mindenre képes, sőt, a férfiak szívéhez állítólag a gyomrán vezet az út, ami az ő esetében is igaz, hiszen férje, Robi miatt kezdett el autodidakta módon megtanulni főzni, és szép lassan egy klasszikus, otthoni kis szakácsnő vált belőle.

  Cikk folytatása
Vecsési Káposztafeszt 2017

Vecsési Káposztafeszt 2017

Idén már XVII. alkalommal került megrendezésre a Vecsési Káposztafeszt 2017. szeptember 23-24-én. A feszt mindkét napján főzőversenyen mérhették össze tudásukat a nevező csapatok. Az elkészült ételeket szombaton és vasárnap is értékelte a zsűri.

Cikk folytatása

VÉGET ÉRT A JUBILEUMI NEMZETI VÁGTA

Mindkét nap telt házzal zajlott a tizedik Nemzeti Vágta a budapesti Hősök terén. 16 magyarországi és négy határon túli Elővágta eredménye alapján derült ki, hogy kik képviselhetik településeiket a Kárpát-medence legnagyobb modern kori lovas ünnepén.

Cikk folytatása

További cikkeink...