Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
  • assisto
  • Artgroup
  • Mycosid
  • Pharmapress
  • Dimag
  • Pepita
  • Trimedio
  • Benimo House Ingatlan
  • Beinco Company
  • KPG Bautechnik
Orosz György: Már az iskolában is stand Up-oltam

Orosz György: Már az iskolában is stand Up-oltam

A fűszerek nagy mestere

Orosz György hat évvel ezelőtt számolta fel debreceni életét, és döntött úgy, hogy Budapesten próbál szerencsét. Ma már egyik oszlopos tagja a Showder Klubnak, és míg korábban ő tanult a nagy elődöktől, ma már sok fiatal Gyurit tartja példaképének. Elárulta, nem ijed meg, ha neki kell a tűzhely mellé állnia, sőt, ma már vannak specialitásai is, mint például az a tészta, amit most magazinunkkal is örömmel osztott meg. Készítsék el, és közben hallgassák Orosz Györgyöt, hogy a főzéshez egy kis nevetés is párosuljon.

Cikk folytatása

Sáfrány Emese – Aleska

A főzés kikapcsolódás, nem teher számomra

Sáfrány Emese nemrég ezüstéremmel szeptember a légtornász EB-n ezüstéremmel, novemberben szintén másik helyezéssel végzett a VB-n, ezáltal bebizonyította, hogy profi sportoló. Idén tervei között szerepel, hogy újra megmérettesse magát, és szintén jó eredménnyel állhasson a dobogóra. Most magazinunkat arról mesélt, hogyan jutott el az egészséges életmódhoz, milyen étkezési szokásai vannak. Sőt, weboldalán, a Sáfrány konyhán boldogan osztja meg azokkal, akik készen állnak változtatni az életükön.

Cikk folytatása

Hevesi Krisztinának szenvedélyes a viszonya az ételekhez

Hevesi Krisztinának szenvedélyes a viszonya az ételekhez

„Az ember étkezési szokásában benne rejtőzik a múltja, a családi gyökerei ”

Kevesen tudják, de minden ételnek nem csupán tápértéke van, hanem lelki táplálék értéke is. A karaktere alapján elgondolkodhatunk játékos perceinkben azon, hogy például milyen lenne, ha ember lenne. Milyen típusú ember lenne egy könnyű thai leves? Hogyan szólalna meg egy jó halászlé? A viccet félretéve furán hangzik, de működik. Az általunk kedvelt étrend ugyanis sokat elárul rólunk, a személyiségünkről, az életmódunkról, mint az öltözködésünk vagy a lakásunk. Heves Krisztinával kalandoztunk a lélek útján a kulináris világban.

Cikk folytatása

„Az egyszerű ételeket kedvelem”

„Az egyszerű ételeket kedvelem”

Delhusa Gjon főzés közben is komponál   

Pár éve kezdett el kalandozni a konyhaművészet világában, egyáltalán nem esik nehezére, ha össze kell állítania egy salátával vagy éppenséggel húsokkal teli tálat. Ha meglát egy új konyhai eszközt, akkor egész biztosan megvásárolja. Ráadásul a Falga Gáznak köszönhetően a konyhájában szinte minden étel olyan hőfokon melegszik, ahogy az a nagykönyvben le van írva. Delhusa Gjonnak most jelenik meg sorban a 25. nagylemeze, vele beszélgettem a zenéről, a konyháról és az ízekről.

Cikk folytatása

Czimmermann Kitti mennyei tortái

Czimmermann Kitti mennyei tortái

Az éneklés mellett a főzés a szenvedélye

Fiatal, tehetséges, mosolygós szemeit óriásira tudja kerekíteni. Tudatosan szervezi az életét, fejében élénken él egy kép arról, hogy öt év múlva hol szeretne tartani. Erről a hosszú útról mesél egy hónapja megjelent első, Gyere velem! című lemezén. Az éneklés mellett persze van még egy szenvedélye, a főzés. Az ő konyhája családias és ízes, szerény és virtuóz, gyakorlatilag benne van az élet minden zamata.

Cikk folytatása

  • 1
  • 2

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató