Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Artgroup
  • Mycosid
  • Pharmapress
  • Dimag
  • Pepita
  • Trimedio
  • Aranykapu Ingatlaniroda
  • kontaktradio
Rizses nyúl zöldséggel dúsítva

Rizses nyúl zöldséggel dúsítva

Hozzávalók:

50 dkg nyúlhús

25 dkg nyúl máj (ha nincs, csirke is jó)

20 dkg gomba

15 dkg szalonna

2-2 paprika, paradicsom

2 szál sárgarépa

20 dkg rizs

bors

kakukkfü

rormaring

 

Elkészítés:

A nyúlhúst felkockázzunk, kakukkfűvel, rozmaringgal, sóval és borssal befűszerezzük, és 1 órán át pácoljuk.

Kevés olajon vagy zsíron elősütjük a nyulat. Kivesszük, és a visszamaradt zsiradékba megsütjük a szalonnát. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, megsütjük. Mehet bele paprika, paradicsom, és a kockára vágott sárgarépa. Jól átpirítjuk, és beletesszük az elősütött nyulat.

Vizet öntünk alá, és fél órát pároljuk. beletesszük a májat, gombát, és a rizst, majd felöntjük vízzel. Addig főzzük, amíg a rizs megpuhul.