Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
  • 0
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Artgroup
  • Mycosid
  • Pharmapress
  • Dimag
  • Pepita
  • Trimedio
  • Aranykapu Ingatlaniroda
  • kontaktradio
Buffalo csirkeszárnyak

Buffalo csirkeszárnyak

Hozzávalók: 

1,5 kg csirkeszárny

1/4 teáskanál frissen őrölt feketebors

2 dl sűrű csípős szósz

2 evőkanál almaecet

1 teáskanál Worcestershire szósz

2 gerez fokhagyma, apróra vágva vagy lereszelve

1 doboz kéksajtós mártogatós szósz

6 sárgarépa megpucolva, ujjnyi darabokra vágva

2 szárzeller megpucolva, ujjnyi darabokra vágva

2 dl olaj

 

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 230 fokra. A sütőlapra tegyünk sütőpapírt, vékonyan kenjük meg olajjal. Tegyük rá a húsokat, és szórjuk meg borssal. Vékonyan bekenjük olajjal is, majd a sütőben, 6-7 perc alatt megpirítjuk.

Egy sütőtálat kikenjünk zsiradékkal, majd beletesszük a csípő szószt, az almaecetet, a Worchester szószt és az összevágott fokhagymát, és összekeverjük. A megpirult húst kivesszük a sütőből, és leitatjuk róla papírtörlő segítségével a zsiradékot, és beleforgatjuk a szószba. Lefedjük az edényt, és a sütőben három órán át ropogósra sütjük.

Tejföllel és a visszamaradott zöldséggel, rizzsel, akár krumplival tálaljuk. 

 

Elkészítési idő: 90 perc