Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
 • assisto
 • Artgroup
 • Mycosid
 • Pharmapress
 • Dimag
 • Pepita
 • Trimedio
 • Benimo House Ingatlan
 • Beinco Company
 • KPG Bautechnik
 • limonádé
 • garázs
 • lovarda
 • ac news
 • szószátyár

Berecz János Chee: Kávéval le lehet venni a lábamról

A zene örömet okoz, mindig ezt szerettem volna csinálni!”

Berecz János Chee: Kávéval le lehet venni a lábamról

Bubi: „Nagyon összetartó a családom!”

Berecz Jánost, vagy ahogy sokan ismerik, Chee-t debreceni, vidéki fiúként sem ragadta magával a gasztronómia. Pedig elég komoly kapcsolódási pont van, hiszen családja vendéglátóegységeknek biztosítja a konyhai eszközöket. A fiatal énekes magazinunknak betekintést engedett élete azon részébe, amiről még keveset tudunk. Chee elárulta jövőbeni terveit, és azt is megosztotta lapunkkal, milyen álma van, aminek megvalósításán gőzerővel dolgozik.

Cikk folytatása

Demcsák Zsuzsa: Gondoskodó, klasszikus háziasszony vagyok

„A sütés nálam egy meditatív tevékenység”

Demcsák Zsuzsa: Gondoskodó, klasszikus háziasszony vagyok

Bubi: „Nem vagyok szabálykövető”

 

Demcsák Zsuzsa klasszikus háziasszonynak vallja magát. Mint mondja, számára a főzés egyenlő a szeretettel, hiszen így tudja legjobban kifejezni érzéseit. A főzés ugyan csak gyermekei születésével csatlakozott az életéhez, ám mára tökéletesen megállja a helyét a konyhában. Igyekszik praktikusan megoldani az étkezéseket, ám ma már segítsége is akad, kislánya, Tamara személyében.

Cikk folytatása

Átadták a 2017-es évi Pepita díjakat

Átadták az idei Pepita-díjakat. Az ünnepségen a színházi szakma kiválóságai találkoztak, hogy együtt köszöntsék az elismerésben részesülőket. Az aranyfokazatot ezúttal Koltai Róbert vehette át a vele járó fél millió forinttal együtt.

 

Cikk folytatása

VÉGET ÉRT A JUBILEUMI NEMZETI VÁGTA

Mindkét nap telt házzal zajlott a tizedik Nemzeti Vágta a budapesti Hősök terén. 16 magyarországi és négy határon túli Elővágta eredménye alapján derült ki, hogy kik képviselhetik településeiket a Kárpát-medence legnagyobb modern kori lovas ünnepén.

Cikk folytatása

Marton Adrienn és Pataki Péter

Az Ízes Élet népszerű műsorvezetői Marton Adrienn és Pataki Péter

Magyaros étel kontra egészséges étel 

Az Ízes Élet című gasztronómiai műsor két műsorvezetője Marton Adrienn és Pataki Péter. Nagyszerű páros, két különböző stílust képviselve. Egy mégis közös bennünk, már egészen kicsi korukban érdeklődtek a főzés után, annak szeretete és tudása, illetve mindketten azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek. Nagyon jól kiegészítik egymást, és műsoron kívül is jó kapcsolatban vannak. Jó páros, amit az interjúban adott válaszaik is igazolnak.

Cikk folytatása

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika: Szeretek kísérletezni és művészkedni az étellel

Videó csatornáján is segíti sütni vágyókat

Erdélyi Mónika évekkel ezelőtt úgy döntött, eltanulja a cukrász mesterséget. Bár előtte is boldogult a habverővel, mégis úgy látta, szüksége van arra a tudása, amit az iskola nyújt ahhoz, hogy az ő maximalizmusának megfelelő csodák kerüljenek ki a keze alól. Magazinunknak többek között azt is elmeséli, hogy mi vezetette őt erre az útra, illetve elárulja, a főzés és sütés szeretetét mikor és kitől sajátította el.

Cikk folytatása

Zalatnay Cini: Imádom az ízeket

A magyar, az osztrák és a zsidó konyhán nőtt fel

Zalatnay Sarolta sosem rejtette véka alá, hogy nem mozog túl otthonosan a konyhában. Persze ennek csupán az az oka, hogy nagyszerű anyukával, nagyszülővel és szomszéd nénivel volt körülvéve. Sőt, a sors is úgy alakította, férjei kivétel nélkül nagyszerű szakácsok. Imádja az ízeket, ínyenc, és szeret egyszerre sokfélét enni. Az énekesnővel egészen a gyerekkorától elevenítettük fel az emlékeket, és még azt is megtudtuk, ha úgy alakul, híres úszónő válhatott volna belőle. Igaz, akkor lehet, hogy nélkülöznünk kellene a zenei világból. Hiányozna….

Cikk folytatása

Rákóczi Feri

„Nálunk a mindennapokban a vacsora szent”

Rákóczi Feriről köztudott, hogy imád főzni, több főzőműsorban is szerepelt már, amit egyöntetű szavazattal meg is nyert. Bizonyította, hogy tökéletesen megállja a helyét a konyhában. Ezúttal kedvenc receptjeiből kettőt osztott meg magazinunkkal, természetesen amolyan Rákóczi Ferisen. Rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban, és a főzés mellett a futás is része a mindennapjainak. Sőt, az utóbbi hetekben minden vasárnap a Sztárban sztár + 1 kicsi című produkció zsűrijében foglalt helyet.

Cikk folytatása

„A konyhaművészet ugyan olyan kreatív műfaj, mint a divat”

„A konyhaművészet ugyan olyan kreatív műfaj, mint a divat”

Lakatos Márk az igazi ínyenc

Magyarország egyik legismertebb stylistja, időnként meghökkent, határokat feszeget és mindig van valami új ötlete, amivel ki tudja fordítani a világot a négy sarkából. Olyan családban nőtt fel, ahol a nagyszülő mind közel álltak a vendéglátáshoz, számára a gasztronómia nem egy ismeretlen terep, sokkal inkább régi szenvedély, óriási szerelem. Saját nevével fémjelezve mit is álmodhatott volna meg, mint egy kolbászozót, amely pillanatok alatt az ízvadászok törzshelyévé vált.

Cikk folytatása

„A sütéshez tudás és lélek kell”

„A sütéshez tudás és lélek kell”

Amerikától az Arany János utcáig

Nemrég nyitotta meg saját fánkozóját az Arany János utcában, oda beszéltük meg a találkozót. Ha nem néztem volna az ajtó felé, akkor is megéreztem volna az érkezését. Bár korán reggel van, ő mégis tele van energiával. Lábát keresztbe teszi, lakk fekete tűsarkúján megcsillan a fény. Kezét a gőzölgő feketével teli csészével melengeti. Barna haja lángba borítja a közönyös, szürke hétköznapot. Szemében szenvedély, forgószél tombol, még a világot is képes kifordítani a helyéről. Igazi jelenség. Ő Vajna Tímea.

Cikk folytatása

„A főzés komoly türelemjáték”

„A főzés komoly türelemjáték”

Zimány Linda tüzes konyhája 

Csodás lánykérés, házasság, gyerek – így látja a közeljövőt Zimányi Linda, aki egyelőre minden erejével az ügyvédi záróvizsgájára koncentrál. A napi rutinjához tartozik az ötszöri étkezés, amit igyekszik kisebb trükkökkel betartani. Imád jókat enni, de főzni is. Szeret kiséletezgetni az alapanyagokkal, a fűszerekkel; az édes és sós ízek nála jól megférnek egy tányéron.

Cikk folytatása

Lemegy a függöny, jöhet a főzés!

Lemegy a függöny, jöhet a főzés!

Gregor Bernadett szeretet konyhája

Elérhetetlennek és megközelíthetetlennek tűnik. Elég egy félmosoly, egy pillantás, és az ember rájön, hogy ez mennyire nem igaz. Igazi színésznő ízig-vérig, hiszen annak született. Játszik színházban komoly és könnyedebb darabokban, olykor feltűnik a televízióban is. Nyáron pár hétre elvonult a családjával a Balaton mellett található Bálványosra, ahol feltöltötte a teljesség és a csend.

Cikk folytatása

Interjú

Szenvedélyesen szeret főzni

„Sikerült kitörnöm a rizs, a krumpli és a tészta szentháromságából”

Közvetlen, gyönyörű, szemében ott lapul az a bizonyos huncut mosoly, amiért megszerettük. A NOX énekesnőjeként elhíresült Péter Szabó Szilvi az elmúlt években már bebizonyította, hogy szólóban is megállja a helyét, és egyre nagyobb álmokat sző. Ráadásul a színpad mellett a konyhában is otthonosan mozog. Érzései, vágyai nemcsak dalban öltetnek testet, hanem különleges ételeiben is. Vele kalandoztunk a gasztronómia és a zene világában. 

A cikk folytatása a Recept & Rejtvény 2015. novemberi számában olvasható.

Interjú

A Tortakirály

Buddy Valastro: „A sütés számomra egyfajta terápia”

Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnom a New York-i olasz cukrászdinasztia negyedik generációjának tagját, akit a világon mindenhol csak Tortakirályként emlegetnek. Buddy Valastro tizenegy éves kora óta dolgozik a család 1964-ben nyitott cukrászdájában, a Carlo’s Bakeryben, amelyet tizenhét éves kora óta vezet. Keze alatt vált a hely egyre népszerűbbé és világszerte ismertté, amit milliók csodálnak. Ráadásul az ünnepi készülődés már náluk is elkezdődött, a karácsonyi és gigantikus alkotások születését figyelemmel kísérhetjük a TLC műsorán. 

A cikk folytatása megtalálható a Recept & Rejtvény 2015. decemberi számában.

Interjú

A díva különleges és rafinált édessége

„Nyitott és érdeklődő vagyok”

Olyan, mint egy szenvedélyes és gyors forgószél. Dalaival magával ránt, felkap, majd olyan magasságba repít, ahol a csillagok mindössze egy karnyújtásnyira vannak. Zséda ugyanezt az élményt próbálja az ételein keresztül is átadni. Konyhája nem „szerzői”, nem is „avantgarde”, leginkább az érzékszervekre épít. Szívesen kísérletezik, rajong az olasz konyháért és a fűszeres, csípős, pikáns ételekért. 

A cikk folytatása a Recept & Rejtvény 2015. októberi számában olvasható.

Interjú

Amitől a szellem is jóllakik

Gréta Stőhr: A főzés tökéletes harmóniát nyújt  

Véletlen találkozások márpedig nincsenek. Amikor először megpillantottam Stőhr Grétát, szinte pillanatok alatt nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az útjainknak, keresztezniük kellett egymást. Hihetetlen energiával tölti fel az embert, olyan, mint egy sugárzó tündér, aki a konyhában bármikor bárkinek szívből varázsol. Különleges vegán fogásai érzésből születnek meg. Most az ő meséje következik. 

A cikk folytatása a Recept & Rejtvény szeptemberi számában olvasható.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató