Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
  • Artgroup
  • mbb
  • Mycosid
  • Pharmapress
  • Dimag
  • Pepita
  • Trimedio
  • Benimo House Ingatlan
Édes élet cukor nélkül

Édes élet cukor nélkül

Zábrádi Annamária cukrászdája minden szeretetből épül fel

A belváros szívében található egy cukrásza, ahol mindenféle bűntudat nélkül élvezhetjük a sütemények, a forrócsokik és kávék csodás ízvilágát. A megálmodója nem más, mint az Operettszínházból jól ismert Zábrádi Annamária, aki gyakran észrevétlenül, az egyik sarokból figyeli a betérőket, és a vásárlók kívánságait lesve próbál még jobban megfelelni az igényeknek. Itt nem kell ellent állnunk a csábításnak, hiszen az édességek az édességek minden apró kiterjedő gondossággal készülnek, cukor hozzáadása nélkül. És ne feledjük, még egészségesek is!

- Egyre több az allergiás megbetegedés. Pontosan emiatt gondolom, hogy egy nagyszerű ötlet olyan cukrászdát létrehozni, mint a Fittnass. Mégis hogy jött az ötlet? Hiányolta a piacról?

- Több szempont kapcsolódott össze. Sajnos anyukám cukorbeteg volt, ezért a cukormentesség volt az első lényeges pont. Majd én is egy komoly betegségen estem át, ami szintén nagyban hozzájárult ehhez. Mivel színpadon állok, nem csak jól kell énekelni, de jól is kell kinézni, ezért a diéta nem idegen számomra. Mindezek mellett szinte nem volt olyan hely, ahova el tudtam volna menni olyan sütit enni, ami egészségesebb a cukros társaitól. Kerestem egy olyan szigetet, ahol mindez megtalálható, és ahova két próba között beülhetek egy kicsit kávézgatni, netán nassolgatni. Lehet, hogy picit önzőség is tőlem, és ezért nyitottam meg a Fittnasst, hogy nekem is legyen egy, ahova be tudok húzódni, de elsősorban a segítség volt számomra fontos, az, hogy a különböző betegségekben szenvedőknek, vagy szimplán az egészséges életmódot követőknek is lehessen lelkiismeret-furdalás nélkül megenni egy finom süteményt.

- Ön szerint fontos, hogy aki cukrászdát üzemeltet, értsen a cukrász mesterséghez?

- Pontosan ezért végeztem el az iskolát. Minden üzlet mögé szükséges a tudás is. Egy vállalkozást enélkül nem lehet elvezetni. Ha egy vásárló vagy épp az alkalmazottaim megkérdezik tőlem, hogy milyen eljárással készült az egyik süteményünk, tudnom kell rá válaszolnom. Mindemellett nagyon képzett vevőink vannak. Ha kérdeznek, és nem kapnak megfelelő választ, vagy épp bizonytalannak érzik, akkor egyszerűen már nem jutnak el odáig, hogy egyáltalán megkóstolják a süteményeinket. Ezért gondolom azt, hogy az alkalmazottaimnak mindent tudnia kell, mert ők engem képviselnek. Mindemellett a tisztaságot tartom még fontosnak.

- Hogyan tudja összeegyeztetni a színházat a cukrászdával?

 

- Szerencsére próbák után mindig tudom ellenőrizni a levelezésemet. Folyamatosan a telefonommal élek, hiszen e-mail-en futnak be a rendelések. Illetve ha a cukrászdából keresnek a lányok, mindig mindent gyorsan meg kell oldani. Ezért ha épp nem vagyok színpadon, bújom a telefonomat, és igyekszem mindent elintézni. Délután kettő és hat óra között általában én is bent vagyok, ha épp nem rohangálok az elintéznivalók miatt.

A cikk folytatása a Recept és Rejtvény 2017. áprilisi számában olvasható.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató